top of page

Wauw, wat ben ik blij met deze techniek.

Voor huidverbetering en voor het verminderen

van rimpels met direct resultaat:

Microneedling!

-Femke

MICRONEEDLING MINIMALISEERT LIJNTJES EN LITTEKENS

Bij deze techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof van hoge kwaliteit ingebracht.

Een behandeling met Microneedling duurt ongeveer 60/75 minuten, is nagenoeg pijnloos en geeft direct resultaat! :

  • tegen fijne lijntjes

  • tegen littekens

  • huidverstrakking

  • betere huidconditie

  • als preventieve maatregel

Hoe werkt het?

Met behulp van heel veel kleine naaldjes worden micro kleine gaatjes in de bovenste huidlaag (epidermis) gemaakt. Hierdoor kunnen de zorgvuldig uitgebalanceerde hoogactieve werkstoffen naar de diepere huidlagen worden getransporteerd. De werkstoffen worden op deze manier precies op de plekken gebracht waar ze het hardst nodig zijn en het meeste effect hebben. 

Hoe reageert de huid?

De huid reageert onmiddellijk op de microneedling met matige tot intensieve roodkleuring die uiterlijk na 1 – 2 dagen vermindert. Daarna kan op bijzonder intensief bewerkte huiddelen plaatselijk een licht korstje ontstaan. Dit is een reactie van de huid op een optimaal werkende behandeling.

Is de behandeling pijnlijk?

De microneedling is gevoelig tot heel licht pijnlijk. Er kunnen puntbloedinkjes ontstaan. Dit is volkomen normaal. Het zijn slechts kleine puntjes bloed die na het afvegen met een wattenschijfje niet meer terugkomen.

Waar moet je op letten na de microneedling behandeling?

De huid heeft na de behandeling 2 tot 3 dagen nodig om te regenereren. Je bereikt optimale behandelingsresultaten, wanneer je gedurende deze tijd extra prikkels vermijd zoals zon of zonnebank, sterk transpireren, sauna en zwembad .De behandelde huid in deze periode ook niet peelen, scrubben of ontharen. Vanaf de behandeling tot 3 weken daarna moet er overdag een zonbescherming SPF50 worden aangebracht.

Wanneer zie ik resultaat?

Direct na de behandeling voor rimpelvermindering zal je al een hele sterke vermindering van de rimpels zien!! Wil je een behandeling voor huidverbetering/versteviging dan is het aan te raden om een kuur te nemen. De huid heeft minimaal 6 weken nodig om collageen aan te maken. Het resultaat begint in de loop van de kuur zichtbaar te worden!

bottom of page